Gratis Puppygewenning

Een gratis bezoekje aan het trimsalon en/of de dierenarts om je puppy te laten wennen aan toekomstige bezoekjes.

Boek nu gratis!


Als je een puppy in huis haalt, wil je ervoor zorgen dat je bezoekjes aan de dierenarts en het trimsalon zo comfortabel mogelijk verlopen. Het is dan ook aan te raden om  je pup op een rustige manier kennis te laten maken met onze consultruimte en trimsalon.

 

Daarom bieden we tot de leeftijd van 7 maanden een gratis knuffelconsult bij onze dierenarts aan, dit neemt 15 à 20 minuten in beslag. Daarnaast nodigt onze trimmer jou en je puppy uit voor een gratis puppygewenning in ons trimsalon. In concreet gaat dit over 3 gratis sessies van telkens 10 minuten. 

Een kostenloos, maar kostbaar momentje voor je schattige pup

  • Onze dierenartsen en trimmers nemen graag de tijd om jouw nieuwe pup welkom te heten in ons dierengezondheidscentrum.
  • De Puppygewenning bij de trimmer wordt verdeeld over drie verschillende momenten van ongeveer 10 minuten. De trimmers laten jouw puppy kennis maken met het bad, de haardroger en de aanrakingen aan de pootjes, oortjes en staart.
  • De Puppygewenning bij de dierenarts bestaat uit één knuffelconsult: in dit moment van ongeveer 15 à 20 minuten leert je pup in alle rust de handelingen, geuren en kleuren kennen die horen bij een latere medische check-up.