Overleie Dierenartsen fusioneert met WelloPet

Je vindt ons nu aan de Ringlaan in Kuurne

Dag dierenvriend,

 

 

De afgelopen zes jaar mochten we ontelbaar veel lieve huisdieren ontvangen in onze praktijk Overleie. Ook jouw viervoeter(s) waren er meer dan welkom. We willen jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen.

 

Deze zomer maakten we de keuze om onze praktijk verder uit te bouwen. Echter, om te groeien is het gebouw op onze huidige locatie te klein en te beperkend geworden. Daarom verhuizen we vanaf 17 februari 2022 naar de Ringlaan in Kuurne, waar we fusioneren met WelloPet!

 

Ontdek WelloPet

Waarom WelloPet?

 

Onze passie voor dieren is nog steeds onze leidraad. In de zoektocht naar een manier om ons meer te focussen op onze kerntaak als dierenarts, trok WelloPet onze aandacht. Het dierenzorgcentrum WelloPet, zowel in Merelbeke als in Lochristi, is nu reeds bezig een mooi verhaal te schrijven in het Genste en daarbuiten. Hun missie om op een preventieve en allesomvattende manier aan dierengeneeskunde te doen, is leidend. Zelf zijn we helemaal overtuigd van hun aanpak, en wel hierom:

  1. WelloPet biedt een totaalconcept aan. Dat betekent ook extra diensten, zoals trimmen en wassen, gedragstherapie, voedingsbegeleiding events & workshops, ... naast een uitgebreide dierenartsenpraktijk voor kat, hond, konijn en knaagdier, allemaal onder één dak.
  2. Bij WelloPet werkt iedereen in teamverband, waarbij elke dierenarts zijn vakgebied heeft met gespecialiseerd materiaal. Zo kunnen patiënten beter en breder worden opgevolgd binnen de praktijk.
  3. WelloPet organiseert zich met een hele lage drempel: op een zeer makkelijk te bereiken locatie, met een grote parking. Ook onze openingsuren en dus onze beschikbaarheid kunnen hierdoor sterk uitbreiden.

Sinds 17 februari vind je ons dus niet meer in onze bestaande praktijk, maar verwelkomen we jullie graag in onze nieuwe praktijkplaats, Wellopet in Kuurne (op de Ringlaan 20, in de gloednieuwe Duponzoo). Wij zullen er, samen met een mooi team en met dezelfde passie voor dieren, jullie op alle vlakken bijstaan.

 

Hopelijk tot gauw!

 

Valérie, Joshua & Margaux

Meer over WelloPet

Team-Overleie