Gratis Kittengewenning

Een gratis bezoekje aan de dierenarts en/of het trimsalon om je kitten te laten wennen aan toekomstige bezoekjes.

Boek nu gratis!

Kittens - en katten in het algemeen - zijn vaak geen grote fan van verplaatsingen in een draagmand. Om toekomstige bezoekjes aan de dierenarts en het trimsalon gemakkelijker te doen verlopen, bieden we jou en je kitten de mogelijkheid om op een rustige manier kennis te maken met onze consultruimte en trimsalon. 

Tijdens het knuffelconsult bij de dierenarts wordt je kitten - of kat - op de consultatietafel gezet en al spelenderwijs onderzocht (tandjes, oortjes, oogjes, hart, nageltjes, buikje). Dit zorgt ervoor dat je kat later zonder onnodige stress of angst verzorgd of behandeld kan worden bij onze dierenarts. We geven je ook nuttig advies voor thuis en je krijgt de kans om al je vragen te stellen. 

 

Daarnaast voorzien we ook een kittengewenning in ons trimsalon. Hoewel jouw kat deels instaat voor de verzorging van zijn/haar vacht, is het toch belangrijk om regelmatig een bezoekje in te plannen bij onze trimmers. Deze gratis kittengewenning vindt 3 keer plaats en duurt telkens 10 minuten. Dit zorgt ervoor dat je kitten minder stress heeft bij volgende bezoeken.

Een kostenloos, maar kostbaar momentje voor je schattige kitten

  • Onze dierenartsen en trimmers nemen graag de tijd om jouw kitten welkom te heten in ons dierengezondheidscentrum.
  • Tijdens het knuffelconsult bij de dierenarts - dat ongeveer 15 à 20 minuten duurt - leert je kitten spelenderwijs de handelingen, geuren en kleuren kennen die horen bij een latere medische check-up. 
  • De Kittengewenning bij de trimmer gebeurt in 3 sessies van telkens 10 minuten. De trimmers laten jouw kitten kennis maken met de kam, borstel en aanrakingen aan de pootjes, oortjes en staart.