Gratis boekje 'Wist-je-Katjes'!

Een boekje vol blogs over gelukkige katten bij gelukkige mensen!

Wist-je-Katjes bevat 28 (ecologische) pagina's met alles wat jij moet weten over gelukkige katten! Van de basisbenodigdheden tot oplossingen voor katten die te weinig drinken, niet spelen of de beste schuilplek zoeken. Met Wist-je-Katjes leer je snel hoe je het leven van jouw kat beter maakt!

 

De twaalf blogs in dit boekje werden geschreven door kattenadoptiecafé vzw Dreamcatchers uit Gent, en met een gesmaakte bijdrage van Chat-O-Gand, i.s.m. de dierenartsen van WelloPet.

 

Wist-je-Katjes werd uitgegeven ter gelegenheid van Catopia, het leukste katten-event van het jaar. Maar slim als we zijn, hebben we er een paar extra laten drukken. Speciaal voor jou!

VRAAG JE GRATIS BOEKJE AAN!

Waarom blogs en boekjes over gelukkige katten?

 

Bij WelloPet geloven we vooral in preventie om katten en baasjes gelukkig te maken. We schrijven blogs, we geven lessen en we organiseren workshops. Wens je meer individuele antwoorden? Stel gerust jouw vraag en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 

Pro-tip: de lessenreeks CAT VISION is helemaal ontworpen om samen gelukkiger te worden, en de kleine probleempjes van alle dag te vermijden of op te lossen.