Vraag hier jouw gratis Kittengids aan!

Ontdek onze handige tips & tricks om jouw kitten veilig en gezond groot te brengen.

Ik wil een gratis versie!

Een kitten in huis nemen is fantastisch leuk en brengt leven in huis, maar er komt ook heel wat bij kijken. Daarom is het belangrijk om jezelf enkele vragen te stellen vooraleer je tot actie overgaat: Past een kitten wel bij je gezinssituatie? Kies je ervoor om een nieuwe kitten te kopen of om eentje uit het asiel op te vangen? Heb je voldoende ruimte binnen en/of beschik je over de mogelijkheid om je kitten ook veilig buiten te laten? 

 

Om te vermijden dat je overweldigd raakt door deze vragen en om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van je katje, hebben we voor jou een Kittengids samengesteld. Het is dé handleiding om de juiste beslissing te maken bij het aanschaffen van een kitten en je vindt er de nodige informatie voor het opvoeden van je schattige kitten.

Wat kom je in de Kittengids allemaal te weten?

  • Is een kitten iets voor jou en je gezin?
  • Wat moet je allemaal in huis hebben vooraleer je jouw kitten ophaalt? 
  • Wat zijn de eerste stappen wanneer je kitten thuis is? 
  • Welke voeding is geschikt voor jouw kleine schat? 
 

Kortom, in onze Kittengids vind je een antwoord op al je vragen omtrent de voorbereiding en de zorg voor jouw kitten, van de beste voeding tot de specifieke behoeften van elk kattenras


Daarnaast 
geven we je ook praktische tips & tricks mee om het opvoeden van je kitten zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo kan je met een gerust hart van je nieuwste familielid genieten!