Vraag hier jouw gratis Kitten Dossier aan!

Geniet van een dossier vol informatie en tips bij het zoeken, de voorbereidingen en de opvoeding van je kat!

Ik wil een gratis versie!

Een kitten in huis nemen is natuurlijk leuk en brengt leven in huis, maar er komt ook heel wat bij kijken en je zit met verschillende vragen, bijvoorbeeld of een kitten wel past bij je gezinssituatie? Of het dilemma om een nieuwe kitten in huis te halen of eentje uit het asiel op te vangen? Heb je wel voldoende ruimte binnen of beschik je over de mogelijkheden om je kitten ook veilig buiten te laten? 

 

Om ervoor te zorgen dat je niet overweldigd raakt door deze vragen en goed voorbereid bent op de komst van een klein katje, stelden we een Kitten Dossier op. Het is dé handleiding voor het zoeken en vinden van de juiste kitten en geeft de nodige begeleiding bij de opvoeden van je nieuwe huisdiertje.  

Wat kom je in het Kitten Dossier allemaal te weten?

  • Is een kitten wel iets voor jou of jouw gezin?
  • Wat moet je allemaal in huis hebben voor je je kitten ophaalt? 
  • Wat zijn de eerste stappen wanneer je kitten thuis is? 
  • Welke voeding is geschikt voor jouw kleine katje? 
 

In ons Kitten Dossier vind je dus een antwoord op al je vragen omtrent de voorbereiding en zorg voor jouw kleine kat, van de beste voeding tot de specifieke behoeften van het kattenras


Daarnaast 
geven we je graag praktische tips & tricks mee om het opvoeden van je kitten zo eenvoudig mogelijk te maken. Alles om je nog meer te doen genieten van je nieuwste familielid!